Silver Advertising е новата рекламна агенция, която се сформира в началото на септември, докато всички в бранша бяха заети с фестивални емоции.

Екипът е част от вече бившия състав на Champions Y&R - агенцията, която претърпя сериозни промени след смяната на мениджмънта и загубата на най-големия си клиент Данон.

Новата агенция е резултат от амбицията и усилията на две от дългогодишните служителки на компанията със сериозен опит в работата с локални и международни клиенти: Росица Михайлова - Account Director (Aroma, Domaine Boyar, Lindt, Lifestyles, Xerox, Como, DHL) и Лорета Димитрова - Media Executive (Aroma, DHL, Domaine Boyar, Famous Grouse, Technopolis, Lindt, Dan'up). Към тях се присъединиха и двама от най-младите им колеги: Милена Димова - като Media Planner и Янко Дамянов - като Account Executive.

Познавайки структурата и начина на работа на „голямата агенция", екипът смята да използва всички предимства на по-малката професионална агенция, която може да бъде много по-гъвкава и оперативна в работата си с клиентите.

Silver Аdvertising разчита на огромния си опит в бранша, лоялните си клиенти, които подкрепиха екипа в преходния период, и на добрите си контакти с медиите.

„Място под слънцето има за всички. Ние сме един страхотен, перфектно комбиниран екип, който със сигурност ще спечели сърцата и умовете на много клиенти." - заявяват с увереност от младата агенция.