"Овергаз" е домакин на редовното заседание на Борда на директорите на Европейския делови конгрес (ЕДК), което ще се проведе днес, съобщиха от газовата компания.

Форумът се провежда в централния офис на частната газова компания, която е сред учредителите на голямата международна неправителствена организация.

Основните теми, които ще обсъдят участниците в Борда на директорите на ЕДК, са подготовката и провеждането на Десетото юбилейно годишно събрание на ЕДК в Берлин, както и проектите и темите на отделните работни комитети в организацията.

В работата на Борда на директорите на ЕДК ще вземат участие Димитрий Курочкин - изпълнителен директор на "Глобексбанк" (Русия), Ерик Кьобе - президент на Dresdner Bank (Германия), Юрген Мьоперт - ръководител на представителството на Wintershall (Германия), Удо Фьолкер - изпълнителен вице-президент на MAN Ferrostaal (Германия), Д.Г. Моллер - представител на Siemens (Германия), Инго Раминг - управляващ директор на Rates and Hybrid Structuring GHG Emissions Capital Markets (Германия), Сергей Балашов - първи заместник-началник на Отдела за международни връзки на "Газпром" (Русия), както и изпълнителният директор на "Овергаз" Сашо Дончев - член на Президиума и на Борда на директорите на ЕДК.