Всички настоящи и бъдещи притежатели на EuroLine кредитни карти от Пощенска банка могат да си закупят мобилни телефони и аксесоари на изплащане при 0% оскъпяване в магазините за мобилни технологии „Мобимакс" в страната.

Специалното предложение е в сила до 31 август и се предлага в магазините от веригата в София, Плевен, Габрово и Севлиево, съобщиха от финансовата институция.

От нулевото оскъпяване могат да се възползват всички притежатели EuroLine кредитна карта, които направят покупка на изплащане от 2 до 12 месечни вноски.

Нови клиенти, които искат да се възползват от промоцията, могат да кандидатстват за кредит на място във веригата магазини.

Кредитните карти EuroLine се приемат в над 6 000 търговски обекта в страната. От тази година притежателите на кредитната карта от Пощенска банка вече могат да теглят пари в брой лесно, удобно и по всяко време на денонощието от всички банкомати с логото на БОРИКА в цялата страна, както и да плащат през тях своите месечни такси и сметки за комунални, кабелни и мобилни услуги.