Националният превозвач "България Еър" добавя още три свои дестинации към есенната си промоция, която сега е и с удължен период за закупуване на билети.

Промоционалните условия важат за полети за полети до Прага, Франкфурт и и стартират на 29 октомври. Останалите директни линии на авиокомпанията, включени в промоцията са Париж, Амстердам, Рим, Лондон, Брюксел и Цюрих през есента. Промоцията се удължава до 15 ноември и важи за пътувания до и от деветте известни града в Европа, започнали до 31 март 2024 г., съобщиха от превозвача.

Цените за полет до чешката столица Прага започват от 99 евро за посока.

Сърцето на съвременна Европа Франкфурт, е важен център за културни и туристически дейности и е домакин на притегателни музикални и спортни събития, заедно с музеи, галерии и градини, докато германската столица Берлин е най-населеният град Европейския съюз и предлага туристически обиколки на забележителности, много събития т.н. Цените на еднопосочните билети и за двете дестинации започват от 89 евро.

Всеки закупен билет в икономична класа включва 10 килограма ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in и кетъринг на борда.

Националният превозвач на България предлага на своите пътниците онлайн чекиране преди полет.