Смарт часовникът Huawei Watch Fit 2 e най-новото попълнение към емблематична серия Watch Fit и вече е на българския пазар. Към момента той е разполагаем у нас в три цвята - бял с кожена текстура на каишката, розов и черен, съобщават от Huawei България.

Huawei Watch Fit 2 е в магазинната мрежа на страната на целесъобразна крайноклиентска цена от 299 лева.

Представена за първи път през 2020 година, серията предизвиква потребителите да научат нови типове извършения посредством набор от анимирани фитнес курсове, режими на подготовка и научни функционалности за следене на здравето. С елегантния дизайн на модела и леко чувство при носене, Huawei провокира потребителите да подобрят своята физическа форма с устройство, което е колкото стилно, толкоз и потребно.

Huawei представи новия и ултралек сгъваем смартфон Mate Xs 2

Huawei представи новия и ултралек сгъваем смартфон Mate Xs 2

Освен смартфона, на пазара излиза и нов 16-инчов лаптоп MateBook D 16

Смарт часовникът се характеризира с 1,74-инчов объл правоъгълен екран, наследяващ стилния жанр на линията Watch Fit, обновен с нов дизайн за още по-интерактивно и интуитивно преживяване. За разлика от предходните модели, новият се предлага с високоговорител, което улеснява потребителите да одобряват повиквания посредством Bluetooth.

1,74-инчовият екран е с 18,6% по-голям от предходната серия, с 336 PPI и разграничителна дарба 336 x 480 пиксела, осигуряващи наситени и живи цветове, тъй че елементарно да разглеждате всеки подробност с един взор. Дисплеят също по този начин разполага с нов дизайн, който разрешава на потребителите да работят с него интуитивно и без изпитание.

Двулентовият петсистемен GNSS е страхотна иновация за бегачите, защото покачва точността на траекторията на придвижване. Режимът Sports Field наблюдава пробега и темпото по-прецизно, до момента в който новата функционалност Route Import and Export разрешава на потребителите да прибавят своя маршрут в смарт часовника посредством приложението Huawei Health.

Приложението предлага редица способи за поощряване на здравословен метод на живот. С Healthy Living Management потребителите могат да създадават персонализиран проект, включващ ежедневни стъпки, банкет на вода, тренировки и други заложени цели, за които приложението им припомня всеки ден и им дава противоположна връзка по какъв начин да поддържат здравословен метод на живот. Налице е даже увещание с аудио и анимация, стимулиращо потребителите да са дейни през целия ден.

Huawei MateBook 14s: С екран от бъдещето

Huawei MateBook 14s: С екран от бъдещето

Компанията представи новия си лаптоп с тъчскрийн