Huawei представи част от най-новите попълнения в портфолиото си, сред които новият сгъваем смартфон Mate Xs 2, 16-инчовите лаптопи MateBook D 16 & 16s, първият таблет с електронно мастило MatePad Paper, нови смартфони от серията nova - nova Y70 и nova Y90, и най-новият представител на аудио фамилията - Huawei FreeBuds Pro 2. Новете модели бяха показани на мащабно събитие в Истанбул

"Инвестираме много в развойна дейност и в маркетинг в много различни категории. Искаме да предоставим революционни иновации на потребителите и да продължим водещата си роля за развитието на индустрията", заяви Дерек Ю - президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа, Северна Европа, Канада и Турция.

Снимка 578700

Huawei Mate Xs 2 е най-лекият сгъваем смартфон на Huawei

Представянето на новият флагмански сгъващ се навън смартфон Huawei Mate Xs 2 с ултралек и ултратънък корпус е нова повратна точка в историята на компанията. Когато се разгъне, екранът на Mate Xs 2 става плосък и гладък като огледало, изкушаващо приятен както за забавление, така и за работа. Моделът идва с 50MP True-Chroma камера, която поддържа Huawei XD Optics, а всички потребителски задръжки относно батериита на сгъваемите смартфони ще отпаднат на фона на неговата от 4600 mAh, с 66 W Huawei SuperCharge за ултра-бързо зареждане в движение.

Снимка 578703

Huawei nova Y70 и nova 90: Супер батерия, супер зареждане, супер екран

По време на събитието, Huawei представи и нови смартфони в средния ценови клас - nova Y70 и nova Y90. nova Y70 ще изненада потребителите с мощна батерия от 6000 mAh, която изисква зареждане само два пъти седмично, докато nova Y90 се зарежда до 50% за 30 минути с 40W Huawei SuperCharge. И двете устройства осигуряват комфорт при употреба благодарение на големите дисплеи - 6,7" Huawei Edgeless FullView дисплей с ултра тесни рамки при nova Y90, и 6,75" Huawei FullView дисплей при nova Y70. В комбинация с изключителните фотографски възможности на Huawei, стилния дизайн и достатъчното място за съхранение, устройствата са изключително подходящи за всеки стил и за всички сценарии на употреба и се очакват на силно конкурентни цени.

HUAWEI Matebook D 16 & 16s: 16-инчов лаптоп с 15.6-инчово тяло за работа, учене и игра

Снимка 578707

Тези от нас, които обичат да работят дистанционно, но усещат липсата на традиционния офис с голям монитор, ще бъдат приятно изненадани от най-новите попълнения в портфолиото от лаптопи на Huawei. То отразява нуждата на потребителите от повече работно пространство на екрана, съчетана с желанието за повече гъвкавост при работа след пандемията.

HUAWEI MateBook D16 и 16s разполагат с 16-инчов дисплей, който предлага достатъчно място за работа и улеснява управлението на много задачи едновременно. Серията MateBook се захранва от Intel® Core™ H-Series 12-то поколение процесор с TDP до 40 W, двуканална RAM и високоскоростен SSD диск. Така системата се справя отлично с мултитаскинг и сложни задачи като анализ на данни, компилиране на код, отваряне на множество уеб страници, диаграми или PowerPoint.

Освен това, с моделите D 16 и 16s, Huawei прави интегрирането на различни устройства още по-модернизирано. Управление на файлове от няколко устройства, интелигентно търсене, лесно предаване на файлове между компютър, смартфон и таблет елиминират бариерите на споделяне на данни между различните устройства. Нещо повече, потребителите могат да бъдат наистина мобилни и същевременно продуктивни с 16-инчов лаптоп с тегло, подобно на традиционните 15,6-инчови лаптопи.

Снимка 578704

Huawei MatePad Paper: Първият таблет с електронно мастило на Huawei

Huawei представи и първия си таблет с електронно мастило - MatePad Paper, идеален за всеки, който работи в творческата индустрия и цени свободата да го прави откъдето пожелае. Моделът е истински модерна комбинация от практичност в множество аспекти и емоционалното изживяване от работата върху хартия

HUAWEI Freebuds Pro 2: Първата в света двойна TWS система с висока разделителна способност

Снимка 578705

Huawei представи и ново устройство в аудио категорията, което ще зарадва всички фенове на кристално чистата музика и глас - FreeBuds Pro 2. Новите безжични TWS слушалки се открояват с високо качество на звука, постигнато благодарение на тяхната двойна звукова система. Тя се състои от два интегрирани цифрово-аналогови преобразувателя (DAC) и динамичен драйвер с четири магнита с усъвършенствана цифрова честотна кросоувър технология, която позволява на устройството да прави разлика между високи и ниски честоти. Всичко това е съчетано с LDAC High-Resolution кодек и води до безпрецедентно качество на звука в този клас.