В дадени моменти всеки може да се разгневи, но честите избухвания могат да навредят на връзката ви и даже да провалят вашата кариера. За да избегнете неприятностите, докато сте гневни, просто намерете място, където да можете да помислите на спокойствие. Няколко минути тишина могат да ви помогнат да се чувствате по-подготвени за бъдещи ситуации.

Когато се чувствате ядосани, трябва да намерите начин да се успокоите. Най-добрият трик да постигнете това е като се дистанцирате от причината за гнева си и останете сами. По този начин раздразнеността ви ще премине и ще можете да премислите ситуацията.

В моменти на ярост е възможно да сринете репутацията си. Също може и да се държите зле с хора, които не го заслужават или с такива, които се опитват да ви помогнат, пише сайтът LifeHacker.

Този съвет може да изглежда прост, но е ефективен. Когато се чувствате ядосани, не взeмайте прибързани решения и не бройте до десет с надеждата, че нещата бързо ще се уталожат.

Вместо това просто намерете място където можете да сте сами и се успокойте. Замислете се какво точно ви е ядосало и как можете да избегнете подобна ситуация в бъдещето. След като вече не сте гневни можете да продължите деня си нормално и да се върнете към ангажиментите си.