Динамиката на жилищния пазар в София вече определи новите тенденции в търсенето и предлагането. Качественото строителство и вниманието към заобикалящата среда днес са водещ критерий при избора на жилище. Приоритетни са проекти, които облагородяват околната среда и развиват като цяло градското пространство, за сметка на инвестиционни и строителни проекти, които целят само продажбата на жилища.

Цената вече не е водеща, водещ е продуктът и селективният подход към реализацията му в зависимост от местоположението и средата. Търсят се решения за по-голяма етажна височина, по-големи площи на стаите, по-добра архитектура като цяло и по-комфортна среда.

Но как потребителят може да се ориентира на кого да се довери сред множеството предложения на пазара? Сигурен начин е да се залага на доказали се през годините с качеството си и архитектурния си подход компании, които съобразяват всеки нов продукт спрямо местоположението му и нуждата на хората от уютни жилища, комфортни общи части и подходяща за почивка околна среда.

Новият проект на "Планекс" в гр. София - "Сънденс Резиденс" - е модерен жилищен комплекс, разположен в динамично развиващия се столичен квартал "Манастирски ливади" (запад), с комуникативни, осигуряващи директен достъп до по-голямата част от града пътни артерии. С автомобил се достига до центъра на града за по-малко от 15 минути, благодарение на една от най-бързите пътни артерии - бул. "България". Изключително голямо удобство е и лесната комуникация с Околовръстен път, който осигурява директен достъп до по-голямата част от града и до автомагистралите "Тракия" и "Струма".

Районът е известен със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до живописната резиденция "Бояна" и ски лифтовете на Витоша. Инфраструктурата е много добре организирана, като на пешеходно разстояние от "Сънденс Резиденс" са Мол "България", ресторант "Виктория", магазин "Била", детски градини, училища и МБАЛ "Св. София".

"Сънденс Резиденс" е 6-етажен жилищен комплекс, проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. В сградата са проектирани 83 апартамента с площ от 60 до 198 кв.м, подземен и открит паркинг, и 4 магазина на приземните нива. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Комплексът е от затворен тип, осигурен е професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на всички инсталации и други. Комплексът ще посрещне своите обитатели през есента на 2019 г.

На хармоничен живот в ритъма на слънцето ще се наслаждават бъдещите обитатели на "Сънденс Резиденс" - уреден и спокоен кът в забързания столичен живот. Изложението на жилищата е изцяло изток-запад - сутрин сградата "посреща" слънцето, а вечер го "изпраща".

Комплексът е една добра демонстрация на новата тенденция, която извежда селективния подход към продукта като водещ за бранша. Не самоцелното строителство, а добрата преценка на мястото и средата на инвестиционните проекти е тази, която създава ново качество на живот.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на тел. 088 747 7755 , ел. поща sales@planex.bg или на https://realtyplanex.com