Националният превозвач Bulgaria Air пусна на промоционални цени над 25 000 самолетни билета по всичките си директни линии. Кампанията с мега намаления ще продължи до 11 ноември включително, а най-големи са отстъпките за еднопосочни пътувания между София и Виена, Берлин, Франкфурт, Прага, Рим и Милано.

Билетите до австрийската столица, която през есента е особено магична, започват от 49 евро, а до красивите италиански градчета - от атрактивните 54 евро. Още по-примамливи са цените на пътуванията до Атина, които стартират от 45 евро. От 55 евро пък са местата по полетите до Франкфурт, a от 89 евро започват билетите до Прага.

Големи са намаленията и до Лондон и Париж. В рамките на кампанията пътуванията до столицата на Великобритания в едната посока са от 65 евро, а в двете посоки са на цени от 143 евро. Еднопосочните билети до незабравимия Париж започват от 85 евро в едната посока и от 172 евро за двупосочни полети.

Снимка 450151

Източник: Bulgaria Air

В рамките на кампанията всеки, който иска да стигне до красивия израелски град Тел Авив, може да си закупи еднопосочни билети на цени от 75 евро и двупосочни от 155 евро. Изключително изгодни оферти има и за полетите на Bulgaria Air до Барселона, Амстердам, Мадрид и Цюрих, като всички промо билети трябва да бъдат използвани за пътувания, които са започнали до 31 март 2020 г.

За повече информация относно мега намаленията и резервиране на самолетни билети посетете сайта на Bulgaria Air www.air.bg.