Когато мислим за най-богатите хора в света, се сещаме за хора като Илън Мъск и Уорън Бъфет и други, които са работили усилено, за да градят кариерата си. Но знаете ли, че има куп деца, които могат да застанат в списъците до най-богатите само заради наследството си?

Ето някои от най-богатите деца на света днес:

Принц Джордж - 1 милиард долара

Първото място в списъка е заето от не друг, а от принц Джордж от Кеймбридж. Роденият на 22 юли 2013 г. в семейството на принц Уилям и херцогиня Катрин, принц Джордж се счита за един от най-младите милиардери в света. Голямата част от богатството, което е "натрупал", се дължи на това, че се е родил в кралско семейство. В момента е най-богатото дете в света.

Фийби Адел Гейтс - 1 милиард долара

19- годишната Фийби Адел Гейтс не е съвсем дете, но също попада в списъка на най-богатите наследници. Тя е най-малкият наследник на Бил и Мелинда Гейтс. Спекулира се, че тя ще наследи около 1 милиард долара, което я поставя сред най-богатите хора в света.

Блу Айви Картър - 1 милиард долара

Блу Айви Картър е друга богата наследница. 9-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи също е начело в списъка на най-богатите деца. Смята се, че Блу Картър ще наследи 1 милиард долара.

Сури Круз - 800 милиона долара

Сури Круз е дъщеря на известните актьори Том Круз и Кейти Холмс. Тя е на 15 години, а вече сме смята, че ще наследи 800 милиона долара от своите родители.

Нокс Джоли Пит и Вивиан Джоли Пит - 200 милиона долара

Нокс и Вивиан са деца на бившата двойка Брад Пит и Анджелина Джоли. Първата снимка на децата беше продадена за 1 милион долара. Днес се смята, че имат богатство от 200 милиона долара.

Еми и Максимилиан Мунис 200 милиона долара

Еми и Макс са близнаците на Дженифър Лопес и Марк Антъни. Смята се, че 13-годишните деца ще наследят богатство от около 200 милиона долара, което ги прави едни от най-богатите в света.

Данилин Бъркхед - 59 милиона долара

Данилин Бъркхед е наследница на богатството на майка си Анна Никол Смит. След като беше избрана за лице на колекцията Guess Girl"s Spring Line през 2013 г., тя редовно попада в списъка на най-богатите деца по целия свят.

Джейдън Смит - 8 милиона долара

Джейдън Смит е син на известния актьор Уил Смит и прави своя дебют през 2006 г. във филма "В преследване на щастието". Оттогава той участва в популярни филми и има състояние от 8 милиона долара.