Третият сезон на грандиозното шоу Биг Брадър е вече на старта.

Продуцентите от Нова телевизия подклаждат напрежението, като в навечерието на шоуто направиха уж любопитно, но всъщност анонимно представяне на новите съквартиранти.

Егоцентрик, авантюрист, суеверен и агресивно-сексуален са само четирима от новите участници в "Биг Брадър 3" . За капак Нова телевизия пусна в ефир гласовете на съквартирантите.

Поне 50% от чулите тази презентация, вече имат идея, че познават по някой от участниците в шоуто, защото оприличават гласовете на свои познати. Интригата се разпали от показаните любими предмети на съквартирантите, направени от восък.

Нико Тупарев, изп. директор на SIA ADVERTISING, повдига завесата с информацията, че в шоуто има хора, които приличат на всеки един от нас или на хора, които познаваме, но има и такива, които просто ще се хванем за главата откъде са намерени.

Изп. директор на медиата, Павел Станчев твърди, че това ще бъде най-мащабното предаване, правено някога в България.

Сега обаче Биг Брадър 3 за първи път ще има пряка конкуренция в риалити формат-  Сървайвър, който стартира 2 дни по-късно по бТВ.

Затова Нова телевизия подготвя резервен вариант с ново предаване, което допълнително да дръпне зрителите към новините от Биг Брадър 3. Новото предаване, което ще замени късните издания на "Биг Брадър" е ток- шоуто „Голямата уста". В него, по жаргонен начин, ще се анализират събитията в Къщата, начело с Дим Дуков.