***
Заместник министър-председателят и министър на външните работи Ивайло Калфин ще открие Годишна конференция с ръководителите на дипломатическите представителства на Република България в киносалона на МВнР от 10.00 ч. в присъствието на министър-председателя Сергей Стани=

***
Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев ще представи Експортната политика на България за периода 2008 - 2013 г. - „Визия 2013" от 10.00 ч. в конферентната зала на хотел "Хилтън".

***
Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров ще участва в годишната конференция с ръководителите на дипломатическите представителства на Република България в дискусиите на тема „Политиката на България в Черноморския регион и нейната роля за енергийната сигурност на страната" в Министерство на външните работи.

***
Агенция по обществени поръчки организира пресконференция по повод приключването на Туининг проект "По-нататъшно укрепване на системата на обществени поръчки в България" в Агенция по обществени поръчки на ул. "Леге 4", "Заседателна зала" от 10.00 ч.

***
Обществена дискусия след доклада на Европейската комисия за България
„До Брюксел и назад: накъде след доклада на ЕК?" ще се проведе от 18.00 в бар „Табако" в София. Сред поканените са министърът по европейските въпроси Гергана Грънчарова, Георги Лозанов, Александър Морфов, Ивайло Дичев, Антоний Гълъбов и др.

***
Министърът на транспорта Петър Мутафчиев ще се срещне с румънския министър на транспорта Людовик Орбан от 11.00 часа в Заседателната зала на хотел „Бистра и Галина". Брифингът ще започне 13.00 часа.