През периода от 18-и март до 30-и май ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Смядово и Комунари. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в посочения участък.

До приключване на ремонтните дейности един пътнически влак от Шумен за Комунари и един пътнически влак от Варна за Комунари ще се движат само до гара Смядово. Други два пътнически влака, които обичайно пътуват по маршрут от Комунари за Варна и от Комунари за Шумен, ще се движат само от Смядово до Варна и от Смядово до Шумен.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците от и за тези влакове в участъка между гарите Смядово и Комунари.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.