Специални септемврийски оферти е подготвил националният превозвач "България Еър". От 1 до 30 септември всеки, който си закупи самолетен билет по някой от директните полети на авиокомпанията, може да се възползва от 20% отстъпка от крайната цена при резервация на втори.

Отстъпката може да се приложи както за втори билет на същия полет за придружител, така и при закупуването на втори самолетен билет за различна дата и дестинация. Самолетните билети, закупени в срока на промоцията, могат да се използват за пътувания до 30 юни 2021 година по директните полети на "България Еър".

Всеки, който иска да закупи билета си с 20% отстъпка, трябва да се свърже с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на callFB@air.bg или с някой от офисите в страната и чужбина (София, Варна, Шумен, Лондон, Москва) и да предостави номера на оригиналния билет, закупен през месец септември, заедно с информация за избраните дати и полети, на които ще се използва отстъпката.

Подробна информация за дестинациите, до които може да пътувате с националния превозвач "България Еър", може да откриете на уебсайта на компанията на www.air.bg . Авиокомпанията следи и публикува редовно и актуална информация за изискванията за влизане в различните страни. Цюрих и Прага са сред предпочитаните дестинации за кратко есенно бягство, особено за предстоящите празнични и почивни септемврийски дни. Пътуването до тях се извършва свободно и безпрепятствено - без допълнителни изисквания, като предоставяне на тест или поставяне под карантина на пристигащи от България.

Всички полети на "България Еър" се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция със специални препарати. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздух по време на полет, а за допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.