Да стъпиш на пазар, който традиционно е зает от големите 4-ма, се изисква кураж. И те го имат. Владимир Колмаков и Мирослав Каменов, регистрирани одитори с дългогодишна практика в областта, успяват да доведат на българския пазар една от ТОП 20 в света одиторски мрежи - MGI Worldwide. У нас мрежата е представена под бранда MGI Delta LLC.

MGI Worldwide е международна мрежа от независими одиторски, счетоводни и консултантски компании с представителства в над 90 страни глобално. Битката за България не е лека, тъй като мрежата има строги изисквания към родното представителство, преди да даде разрешението си да се ползва с известния MGI префикс. MGI Worldwide може да се похвали, че е една от най-старите в бранша за одит, счетоводство и консултантски услуги. Днес в мрежата са заети повече от 5200 специалисти на 260 локации, а да бъдеш част от тях е въпрос на усилена работа и разбира се, престиж.

Доверието

В основата си MGI Worldwide залага на високия морал и качество на предлаганите услуги, каквото припознава у партньорите си в България. Реномето на мрежата се дължи на редиците от партньорски компании, в които са заети експерти от най-висок клас. Заветното "да" за съвместна работа дружеството у нас - дотогава под името "Глобъл Акаунтинг ЕООД", днес MGI Delta LLC, получава през месец юли тази година. Преди това съдружниците Колмаков и Каменов трябва да преминат през строга селекция на подбор и оценка на експертните качества, с което да гарантират възможността да представляват името на MGI на локалния пазар. Преговорите по партньорството отнели шест месеца. През това време, освен документално, двамата трябвало да докажат пред глобалната мрежа, че се ползват с добро име на нашия пазар и споделят единна ценностна система за коректно отношение и изповядване на професията.

На пазара на големите играчи

Целевите клиенти на компанията от ТОП 20 на международните одиторски мрежи са както мултимилионните корпорации, така и малките към средни предприятия. Личният контакт и възможността клиентите, ползващи услугите на MGI Delta LLC, да получат експертна услуга от най-високо ниво са сред най-силните конкурентни предимства на българското дружество. Операциите на компанията се случват винаги под зоркия надзор на двамата съдружници. "За нашата професия прецизността е изключително важна. За да бъдем оптимално полезни на клиентите ни, държим да имаме оперативен поглед върху всяка обслужвана от нас компания. Вярваме, че за постигането на високи резултати, мястото на висшия мениджмънт е до клиента - и го прилагаме", коментира съоснователят Владимир.

Екипът

"Владимир Колмаков - четвъртият на снимката от ляво на дясно и Мирослав Каменов - петият на снимката от ляво на дясно

Източник: MGI Delta

"Владимир Колмаков - четвъртият на снимката от ляво на дясно и Мирослав Каменов - петият на снимката от ляво на дясно

Везните за решението за партньорство с MGI Delta натежали в полза на българската компания при презентацията на управленския екип.

Съоснователят и експерт по счетоводство и данъци Мирослав Каменов има солиден опит в областта на счетоводството и одита от над 18 години. Квалификацията му на дипломиран експерт-счетоводител го води през кариерния му път, където е заемал позиции на различни нива в български и международни компании.

Зад гърба си другата част на ръководния екип, съоснователят на MGI Delta LLC Владимир Колмаков, е дипломиран експерт-счетоводител и Certified Internal Auditor® (CIA®) с повече от 20 години опит в независимия финансов одит.

За устойчиви бизнес решения

Мисията на MGI Delta е да работи за устойчиви решения на бизнес партньорите си, предлагайки набор от услуги. В портфолиото си компанията предлага услуги по независим одит на финансови отчети, счетоводно обслужване и payroll, данъчни консултации, както и due diligence и консултации при сливания и придобивания на компании. Моделът на работа следва удобството на клиента съобразно персоналната му необходимост за качествени и навременни услуги.