Хиляди хора посещават Sofia Ring Mall всеки ден. Най-новият търговски и развлекателен център в София постепенно се превръща в предпочитано място за шопинг и забавления, съобщиха от компанията.

Sofia Ring Mall е разположен на Околовръстния път до магазин ИКЕА - място, където динамичната градска среда прелива в спокойствието и зеленината на Витоша. Самият мол е така планиран от архитектите, че просторът и светлината на външните пространства да се пренесат и вътре и да дадат на посетителите усещането за близост с природата. От балконите и панорамните прозорци на многобройните кафенета и ресторанти, където гостите на мола могат да се видят с приятели и да опитат предлаганите специалитети, се открива изумителна гледка към планината.

Външните пространства на Sofia Ring Mall са много подходящи и за организиране на разнообразни корпоративни и лични събития като партита, коктейли, тийм билдинги, културни мероприятия, спортни състезания, концерти, представления, дори и сватби.

Търговският център предлага и много възможности за забавление както на закрито, така и на открито. От няколко седмици столичани могат да се възползват от най-големия в България pumptrack терен, създаден от професионалисти в тази област, специално тестван и одобрен от български шампиони по планинско колоездене. Той е конструиран и изграден така, че да бъде подходящ както за любители, така и за професионалисти и може да се използва напълно безплатно от феновете на екстремните преживявания. На разположение е и уникалното 4х4 трасе, където посетителите могат да получат безплатни уроци по офроуд шофиране или да се включат в безплатен тест драйв.

На едно от нивата на паркинга на мола има и картинг писта с 21 завоя, чиято обща площ е 7 500 кв.м. Посетителите могат да се възползват и от увеселителния парк в Sofia Ring Mall, който със своите 6 000 кв.м. е най-големият развлекателен център на закрито на Балканския полуостров. Той може да събере над 2 000 деца, които да се забавляват на ледената пързалка, въртележка, влакче, трамплини, надуваеми замъци, вело зона и др. Помислено е и за забавления за възрастните - те ще намерят блъскащи се колички за пораснали, специална космическа зона, електронни игри и флипери.

Sofia Ring Mall е осигурил ежедневна и безплатна автобусна линия от метростанция „Бизнес парк София" до мола, която е отворена и за хора с колела и с домашни любимци.

Домашните любимци са добре дошли и в самия мол, придружавани от своите стопани.