Някои хора толкова много обичат шоколада, че не биха могли да си представят и един ден без поне едно парченце от него. Един от най-големите производители на хранителни продукти в света - Mondelez, има идеалната позиция за любителите на сладкото.

От компанията, която притежава марките Oreo, Milka, а в България - "Своге", иска да назначи четирима души, които да опитват нови шоколадови продукти. Предложението е за непълен работен ден.

Още по-хубавата новина е, че няма специални изисквания към кандидатите. От тях не се изисква някаква специална квалификация, а само да бъдат страстни любители на сладкарските изделия и да са готови да бъдат откриватели на нови вкусове, разказва CNBC.

Звучи наистина просто и като да си оближеш пръстите, но... има една уловка. Нещата стават по-сериозни, когато дойде моментът на "шоколадовите предизвикателства".

Като част от процеса по избор на кандидатите ще бъде тествана тяхната способност да разпознават деликатни и фини разлики във вкусовите на различни шоколадови продукти.

Конкуренцията най-вероятно ще бъде голяма. През миналата година от компанията пуснаха подобна обява за работа и само за първите 24 часа успяха да съберат близо 1500 автобиографии.

Общо за нея бяха кандидатствали 6000 души, а обявата се превърна в петата най-популярна на платформата LinkedIn.

Новата обява вече е активна и можете да я видите тук. Документи могат да бъдат подавани до 8-ми март.