Банката е отличена с трета награда за мобилното си приложение Ibank mobile, с което клиентите могат да управляват своите финанси 24 часа в денонощието. Иновативното приложение е удобно за извършване на банкови операции в движение само с няколко клика през мобилен телефон.

"Този продукт е съвместен проект на Инвестбанк със софтуерната фирма БС Технолоджис и дизайнерите на СтудиоХ. Създадохме лесна навигация и модерен дизайн, за да отговорим на динамичния начин на живот на съвременните потребители. Продуктът следва актуалните тенденции за клиентско поведение в дигитална среда и най-добрите практики в UX дизайна. Благодаря на всички за положените усилия и професионален подход. Проектът е част от Стратегията за дигитализация на Банката и скоро ще предложим още иновативни продукти и услуги", сподели пред присъстващите Маргарита Стоянова, директор на Дирекция "Дигитални услуги и Център за обслужване на клиенти", която получи престижната награда.

Призовете бяха връчени по време на официална церемония в присъствието на официална лица, медии, бизнес организации и професионални сдружения.

Прecтижнoтo жури oцeнява не само уcтoйчивo и инoвaтивнo пoвeдeниe и oригинaлнocт нa идeитe, но и новаторство в нaчинa, пo кoйтo ca били кoмуникирaни.

Наградата е поредно доказателство за успешните темпове на развитие на "Инвестбанк" АД в последната година. Проектът е част от дигиталната трансформация на банката, вследствие на която институцията предлага комбинация между най-доброто от традиционното банкиране и навлизащите нови технологии.