Месец след световната премиера в Япония, новите устройства на тютюневия гигант Philip Morris - iQOS 3 и iQOS 3 Multi официално пристигнаха и в България.

Устройствата за нагряване на тютюн са разработени на базата на потребителските нагласи в 43 държави по света, където се предлага iQOS. Те са с подобрен дизайн и са по-здрави, по-компактни и по-лесни за употреба, съобщават от Philip Morris България.

Philip Morris представи нови две iQOS устройства

Philip Morris представи нови две iQOS устройства

Те ще дойдат в Европа от средата на следващия месец

Oтвopитe зa зapeждaнe и пocтaвянe нa тютюневите cтиĸoвe вeчe ca oтcтpaни, вмecтo oтгope. Кaĸтo при пpeдшественика си, новият iQOS се зapeждa cлeд вcяĸo пyшeнe.

Πpи іQОЅ 3 Мultі ycтpoйcтвoтo мoжe дa бъдe изпoлзвaнo дo 10 пъти пpeди зapeждaнe. To e пo-гoлямo oт opигинaлния іQОЅ.

Снимка 391972

Източник: Philip Morris

По информация на Money.bg цената на новите устройства ще бъде около 200 лева. iQOS 3 ще се продава за 220 лв., а iQOS 3 Multi - за 195 лева. Те могат да бъдат закупени от официалните магазини на компанията в търговските центрове из страната.

IQOS специализиран бутик в България откри "Филип Морис"

IQOS специализиран бутик в България откри "Филип Морис"

Модерната технология е резултат от 10 години проучвания и над $3 милиарда инвестиции

Philip Morris отново залага на технологията си за нагряване на тютюн, за да се намали образуването на токсични вещества, които са вредни за организма. Така продуктите iQOS представляват по-малък риск за здравето в сравнение с традиционните цигари. Устройствата на тютюневия гигант с марката iQOS се предлагат от 1 година в България и се радват на сериозен интерес.

Снимка 391964

Източник: Philip Morris

"България е сред страните по света, в които вече десетки хиляди пълнолетни пушачи възприеха употребата на бездимни продукти като по-добрата алтернатива и спряха да пушат благодарение на системата за нагряване на тютюн iQOS.

Днес почти 6 милиона пълнолетни пушачи по света са преминали на iQOS за 4-те години след старта на iQOS в Япония, като част от тях са в България и са сред гостите тази вечер", заяви генералният мениджър Philip Morris България Джордж Маргонис по време на официалното откриване.

Philip Morris инвестира €300 милиона в Гърция

Производителят на Marlboro инвестира €300 милиона в съседка на България

Ще прави бездимни тютюневи изделия, използвани с IQOS

Маргонис сподели, че като всеки новаторски продукт и iQOS не е идеален и може би никога няма да бъде идеален. "iQOS е сред малкото продукти, които правят революция в своя сектор и променят гледната точка на потребителите и така се извършва голямата промяна за по-добър свят без дим", допълни ръководителят.