Limon.bg е най-новият проект на "Уеб Медия Груп" АД в сферата на онлайн търговията. Той продължава успешното партньорство между дружеството и веригата хипермаркети Hit Max, след реализацията на онлайн хипермаркета shop.gladen.bg.

Limon.bg ще доставя над 18 хиляди продукта до цяла България с куриери. Клиентите ще се възползват от огромен избор на храни и напитки, стоки за дома, козметика и дрогерия, храни за домашни любимци. Онлайн магазинът ще предлага голямо разнообразие от известни немски и други марки био и специализирани храни, достъпни за всяко населено място в България.

След приемане на поръчката, подготвената пратка се изпраща до един работен ден, а за клиентите доставката стандартно е от 2 до 4 дни, в зависимост от графика на куриерската фирма до съответния адрес. Ще се приемат единствено онлайн плащания, което вече е възприето като практика в електронната търговия.

Постоянните запитвания от цялата страна за изпращане на нетрадиционни и неналични в останалата търговска мрежа марки и продукти от shop.gladen.bg показват познаване на различни европейски марки храни и стоки за дома, както и желание за поръчка от Сандански до Шуменска област.

Задружният и енергичен екип на новия магазин вече обслужи и първите си клиенти, а мотото на есента е "сладко е да си кисел". Желаем им успех!