DAVID Health е компания за здравни технологии, която е специализирана в предоставянето на персонализирани рехабилитационни терапии за потребители с неврологични и ортопедични заболявания. Подход им към рехабилитацията е уникален с това, че съчетава smart технология с персонализирани планове за лечение, за да помогне на потребителите да постигнат целите си за възстановяване.

Иновативните финландски уреди за рехабилитация DAVID Health вече са на разположение с пълната си линия в България - за това съобщиха от новооткрития медицински център MedFit Bulgaria.

MedFit Bulgaria отвори врати през месец май тази година с мисията си да вдигне на по-високо ниво услугите за рехабилитация и физиотерапия. По случай откриването си медицинският център предлага 50% отстъпка от всичките си услуги до края на май.

Снимка 617933

Източник: MedFit Bulgaria

Как терапиите на DAVID Health се отличават от традиционните?

Ето някои от начините, чрез които персонализираните терапии с DAVID Health се различават от традиционните рехабилитационни програми:

Индивидуализирани планове за лечение

Традиционните рехабилитационни програми често следват универсален подход. Потребителите се групират заедно въз основа на тяхното състояние и им се дава един и същ план за лечение, независимо от техните индивидуални нужди. За разлика от тях DAVID Health създава персонализирани планове за лечение, които са съобразени със специфичните нужди и цели на всеки потребител. Тези планове се създават въз основа на задълбочена оценка на състоянието на потребителя, медицинската история и начина на живот.

Технологично активирани терапии

DAVID Health използва набор от модерни технологии, за да предостави на потребителите възможно най-ефективните и ефикасни терапии. Тези технологии включват роботизирани екзоскелети, виртуална реалност и интерактивни системи за биофийдбек. Те позволяват на потребителите да се включат в забавни и увлекателни терапии, които са специално предназначени да им помогнат да се възстановят по-бързо.

Снимка 617934

Източник: MedFit Bulgaria

Цялостен подход

За разлика от традиционните рехабилитационни програми, които често се фокусират единствено върху физиотерапията, DAVID Health възприема цялостен подход към грижата за потребителите. Техните терапии съчетават физически, когнитивни и емоционални терапии, за да помогнат на потребителите да постигнат оптимални резултати за възстановяване. Този подход е предназначен да отговори на уникалните нужди на всеки пациент и да му помогне да постигне целите си по-бързо.

Практика, основана на доказателства

Всички терапии, предоставяни от DAVID Health, се основават на най-новите научни изследвания и практика, базирана на доказателства. Това означава, че потребителите могат да бъдат уверени, че получават най-ефективното и най-съвременно лечение.

DAVID Health е в челните редици на иновациите в рехабилитацията и управлението на болката. Потребителите, търсещи ефективна и иновативна рехабилитация и решения за управление на болката, могат да се запознаят с уредите DAVID Health.

Запишете си час за преглед още сега и се възползвайте от 50% отсъпка от цените до края на май по случай откриването на MedFit Bulgaria.