Бритиш Американ Табако България (БАТ България) отчете рязко покачване на търсенето на пазара на марката цигари Viceroy в рамките на отминалия първи месец на годината, съобщават от компанията.

Потребителското търсене на Viceroy на цена 2.00 лева надмина значително първоначалните прогнози, поради което на някои места в страната се забелязват недостатъчни количества от продукта, информират от БАТ.

Наблюдаваме неочаквано висок ръст в търсенето на Viceroy за толкова кратък период от време. В момента обсъждаме варианти за увеличаване на обема на доставките на Viceroy за българския пазар, за да отговорим на нуждите на търговците и нашите потребители, заявява Джон Гилън, Генерален Мениджър на БАТ България, съобщава News.bg.
При всички случаи ще осигурим достатъчни количества от Viceroy за нашите търговци и потребители съобразно новото ниво на търсенето на пазара, категоричен е Гилън.

БАТ България въведе Viceroy на българския пазар в началото на януари 2007 г.
Марката цигари влезе на пазара с програма за гаранция на качество, която осигурява за потребителя гарантирано ниво на качеството на цигарите и опаковката.

Центърът за качество на Viceroy има гореща телефонна линия за потребителите, които могат да се обадят, ако забележат каквото и да е отклонение от качеството или пък да намерят отговори на възникнали въпроси, соъбщават още от БАТ.