Globul спечели отличието в категорията „Цялостна екипна дейност" на годишните наградите на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), връчени на тържествена церемония в столицата.

Категорията бе въведена за пръв път през тази година и се присъжда на директори, мениджъри, специалисти човешки ресурси и екипи като признание на постиженията им в дейността по управление но човешките ресурси, съобщиха от компанията.

Тричленно жури, съставено от авторитетни специалисти в областта на човешките и експерти в държавни институции определи номинациите, а специална комисия оцени дейността на номинираните кандидати на работното им място.

Освен за цялостна екипна дейност, Globul получи още признание за дейността си като партньор на БАУРЧР във форуми за споделяне на собствени практики и като спонсор на асоциацията.

По повод престижната награда, Соня Славчева, директор „Човешки ресурси и администрация", сподели: "Тази награда е резултат от работата на целия екип на дирекцията и признание за усилията на всеки един от нас. Да спечелим това отличие, за нас е повод за голяма гордост".

Награда в конкурса спечели и МДААР.