Изпълнителна агенция ИСПА към МРРБ обявява международен търг за строителен надзор на проекта за укрепване на свлачище от местността "Кипарис", северно от гр. Варна до вилна зона Кранево, съобщи МРРБ.

Консултантът ще извършва функциите на строителен надзор за изпълнение на строителните работи на обекта, сред които са почистване на площадката, изграждане на технологичен път, изграждане на три нови дълбоки вертикални шахти, възстановяване на две съществуващи дълбоки шахти, възстановяване на съществуваща дига, изграждане на подпорни стени и др.

Максималният бюджет на проекта е 30 000 евро без ДДС. Изискване към кандидатите е да са изпълнили успешно и/или да имат текущи договори за строителен надзор на поне 3 подобни строителни проекта през последните 5 години.

Поне един от тези проекти трябва да е на строителна стойност минимум 600 000 евро. Годишният им оборот за всяка от последните три години трябва да е минимум 90 000 евро и специалистите са с опит в областта на извършване на надзор на строителни обекти.

Тръжното досие може да се получи в МРРБ безплатно срещу разписка.

Крайният срок за подаване на офертите е 20 февруари 2007 г.