Китайският автомобилен производител Chery започва продажбите на новия кросоувър Tiggo 7 Pro Max в Русия. Това съобщават от компанията, пише ТАСС. "Chery обявява началото на продажбите на кросоувъра Tiggo 7 Pro Max в Русия. Chery започва новата 2023 година с представянето на кросоувъра Tiggo 7 Pro Max в официалните представителства на марката.

Chery Tiggo 7 Pro Max се предлага за закупуване в 2 възможности на окомплектоване - Prestige и Ultimate. Базовият модел на окоплектоване е Tiggo 7 Pro, който също се предлага от официални дилъри и го има в наличност", обясняват от компанията.

Във версията Prestige кросоувърът ще бъде оборудван с електрически сгъваеми огледала и мигачи, панорамен покрив, антиблокираща спирачна система (ABS) и електронен контрол на стабилността (ESC).

Колко ще струва новият кросоувър "Москвич 3"

Колко ще струва новият кросоувър "Москвич 3"

Новият автомобил ще се продава в 5 цвята

Във версията Ultimate автомобилът ще бъде оборудван с акустични стъкла, автоматично предотвратяване на замъгляването на предното стъкло, система за филтриране и контрол на качеството на въздуха (AQS), гласово управление, екран за "слепите" зони (BSD).

Минималната цена на новия кросоувър ще бъде 2,37 милиона рубли (около 34 000 долара) в конфигурацията Prestige и 2,52 милиона рубли (около 36 000 долара по настоящия курс) - в конфигурацията Ultimate.

В сравнение с първата версия на Chery Tiggo 7, сега китайският кросоувърът има и стилови промени. LED фаровете за къси и дълги светлини заемат възможно най-високата позиция спрямо решетката и капака, а предните светодиодни фарове против мъгла са придобили Т-образна форма.

Пазарът и производството на автомобили в Русия през 2023 година

Пазарът и производството на автомобили в Русия през 2023 година

Кои заводи и колко автомобили ще произвеждат, ще има ли нови марки, какъв е най-популярният ценови диапазон при продажбите