Само няколко месеца след пускането на пазара на новия флагман на Samsung Galaxy S8, на пазара ще излезе неговият най-голям враг - юбилейният iPhone. И тъй като вече знаем всичко за последното поколение от серията Galaxy, остава да разберем с какво предстои да ни изненада Apple през есента.

Слуховете за новия смартфон на американската корпорация са многобройни, но от Bloomberg обобщиха всичко вече известно за устройството в свой обширен доклад. И според него от Samsung има от какво да се притесняват.

Причината за това е, че iPhone 8 ще се появи на пазара също с по-голям OLED дисплей, който ще покрива почти цялата предна част на смартфона. Galaxy S8 също разполага с такъв "безкраен" извит екран.

Новият Samsung Galaxy S8 надмина очакванията. Дори тези на Apple (СНИМКИ и ВИДЕА)

Новият Samsung Galaxy S8 надмина очакванията. Дори тези на Apple (СНИМКИ и ВИДЕА)

Ето с какво изненада най-много новия флагман на производителя

За да може човек да си представи по-лесно как ще изглежда дисплеят на новия iPhone може да се каже, че той ще бъде с дисплея на версията 7 Plus, но върху корпуса на iPhone 7.

Според информацията за дизайна на юбилейното устройство от Apple ще заложат на комбинация между стъкло и стомана, а Home бутонът ще остане в миналото.

Има вероятност при този модел американският производител за първи път да интегрира сензор за пръстови отпечатъци в дисплея.

Двойната задна камера на новия модел ще бъде разположена вертикално за разлика от хоризонталното разположение на камерата при 7 Plus. Има възможност и предната камера да бъде двойна.