Money.bg спечели наградата БГ Сайт 2006 в категорията "Финанси" на 8-та поредна церемония от престижния конкурс, който се проведе в Младежкия театър на 17 ноември 2006 г.

Имената на победителите се пазеха в строга тайна минути преди да започне церемонията, запечатани от международната одиторска компания "Прайсуотър Хаус Купърс" пликове. Одиторът беше арбитърът на конкурса.

И трите номинирани сайта на „Уеб Медия Груп АД" - news.bg, money.bg и  topsport.bg грабнаха наградите в категориите "Новини", "Финанси" и "Спорт" за конкурса "БГ Сайт" 2006.

Наградата- статуетка, символ на конкурса, изработена от Иво Арнаудов, получи главният редактор на Money.bg Николай Танев.

На 18 ноември Money.bg навърши 2 месеца и това е символичен подарък за рождения ден на най-младия и перспективен бизнес сайт у нас.

"БГ Сайт" е най-престижното събитие в родното уебпространство. Организира се от 1999 г. по инициатива на уебагенция ABC Design & Communication.

От 2004 г. конкурсът е част от дейността на Българска Уеб Асоциация. В "БГ Сайт" участват професионални и любителски сайтове на български език, създадени от утвърдени уебекипи или от начинаещи дизайнери и програмисти.