BILLA България откри новия си магазин в град Добрич. Инвестицията в обекта възлиза на стойност близо 2 209 000 лв. и обезпечава разкриването на 30 нови работни места, съобщиха от компанията.

Обектът е поредният, който ще предлага каси за самоослужване - четири на брой. Той ще използва и електронни етикети. "Иновативните каси предоставят възможност за бърза и лесна организация на покупките и самостоятелно проследяване и плащане на сметката, при спазването на всички мерки за безопасност. Етикетите с дигитални дисплеи, разположени под всеки артикул, пък дават пълната информация за името на продукта, производител, грамаж и цена", обясняват от компанията.

"През последните няколко години, Добрич се развива с все по-бързи темпове. Това е и основна причина, която ни мотивира да вземем решение за разкриването на трети свой филиал в града. Щастлив съм, че днес празнуваме неговото откриване. С тази инвестиция, BILLA утвърждава близките си отношения с Общината и ѝ оказва подкрепа, чрез разкриването на 30 нови работни места", сподели Николай Петров, Главен оперативен директор на BILLA България.

Кметът на община Добрич, Йордан Йорданов, поздрави BILLA България и нейния екип: "Градът ни показва, че е отворен към инвеститорите и подкрепя бизнеса. Затова и съм щастлив, че днес заедно с BILLA отбелязваме откриването на още един обект на веригата в града. Наша задача е да осигурим стабилност, предвидимост и спокойствие на бизнеса и заедно да насърчаваме професионалната заетост в Добрич и региона, и развитието на Общината."