Ганиела Ангелова, която направи поредица от силни интервюта с ключови политически фигури в България (последното от които с Президента Росен Плевнелиев) за „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria, става част от екипа на Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR от 22 февруари.

Тя е новият екранен партньор на Симеон Белев и от понеделник двамата ще продължат да информират зрителите за важните неща, всяка делнична сутрин от 6 часа сутринта, съобщиха от телевизията.

Ганиела Ангелова има над десетгодишен опит в телевизионната журналистка и публицистика, автор е и на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни артисти.

Екранната двойка Йоанна Николова и Иван Нончев, която зрителите познават от самото създаване на Bulgaria ON AIR през 2011 година, от понеделник се събира отново, но в бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria.

Досегашната водеща на Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR се връща към важните теми и разговори за икономическата общност в предаването „Бизнес старт“ всяка делнична сутрин от 7 часа.

Йоанна Николова работи като репортер в телевизионен нюзрум още от началото на втори курс. Преминава всички етапи в новинарството – от стажант, през парламентарен репортер до водещ на публицистични предавания.

Най-сериозен опит в икономическата журналистика натрупва именно в Сутрешния блок на Bulgaria On Air - в четиригодишния период преди телевизията да започне да се развива като политематичен канал.