След тържествената церемония по връчване на седмите "Годишни награди на Imoti.net", сайтът Imoti.net продължава мисията си да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите с провеждането на експертни бизнес дискусии в различни градове в страната. По време на работните срещи представители на имотния сектор, бизнеса и браншови организации ще коментират актуалното състояние на пазара на недвижими имоти и тенденциите за развитието на сектора както на регионално, така и на национално ниво. Бизнес дискусиите се организират под надслов "За по-добра среда на живот" с водещ Снежана Стойчева, управител на Imoti.net.

На 7 юни, в хотел Graffit Gallery Design Hotel, Варна, от 10 часа, ще бъде открита предстоящата бизнес дискусия в морската столица. Сред участниците в работната среща са Благомир Коцев, областен управител на гр. Варна, Илиян Илиев от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие, Борислав Точевски от Националната асоциация на строителните предприемачи, Георги Грунов от агенция за недвижими имоти "Имоти Премиер" - Варна, Мария Златева от агенция за недвижими имоти "Купи в България" - Варна, и Даниела Иванова от Пощенска банка.

Освен да анализират развитието на пазара на жилищни и ваканционни имоти във Варна и региона и да очертаят преобладаващите тенденции в новото строителство, експертите ще обсъдят още нивото на търсене за жилища, предпочитаните райони в и около морската столица, възможностите за устройване на обществени пространства и дигиталните решения в жилищното кредитиране.

Пълната програма с датите и участниците в работните срещи ще откриете ТУК.

Веднага след това, на 8 юни сайтът за обяви за недвижими имоти Imoti.net ще проведе следващата си работна среща в гр. Шумен, в хотел Contessa, от 10 часа, където представители на имотния бранш ще коментират актуалното състояние на сектора в града и региона. На 10 юни, в Парк Хотел Кайлъка, гр. Плевен, ще се състои и поредната от серията бизнес дискусии за развитието и бъдещето на пазара на недвижими имоти.

Бизнес дискусиите се осъществяват в унисон с цялостната мисия на водещия сайт за недвижими имоти Imoti.net, част от Investor Media Group, да стимулира прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите. Те са част от програмата на "Годишните награди на Imoti.net", които през 2022г. се провеждат за седма поредна година и отличиха най-добрите в сектора на недвижимите имоти за изминалата 2021 година.