Един от най-скъпите имоти, обявени за продажба в Сан Франциско някога, е имение с площ 16 000 квадратни метра. Обявената цена някога е била 28,5 милиона долара, но сега е продадено с отстъпка от над 10 милиона или за 17,45 милиона долара, предава Barron"s.

Имението се намира в луксозния квартал Cow Hollow и е построено през далечната 1905 година. Има седем спални и единадесет бани. Стилът е вдъхновен от италиански вили. Имотът е реставриран според обявата.

Продавачите Кен и Дороти Пейдж от Сан Франциско, са закупили имението през 2005 г. за 6,75 милиона долара, показват данните на имотната агенция PropertyShark. Двойката реставрира дома, като същевременно запазва "елегантността и красотата на класическата епоха", пише в обявата.

Жилището е с резбовани тавани, бели мраморни подове и фонтан и извито мраморно стълбище. Има трапезария и всекидневна, голямо фоайе, седем спални със собствени бани, библиотека, фитнес зала, асансьор, балкони от лят бронз, пет мраморни тераси, седем камини и допълнителни помещения за персонала. Има също градини и паркинг, плюс гараж за четири коли.