АвтоВАЗ представи модернизирания всъдеход Lada 4x4, който получи подобрен интериор, както и стана по-тих, по-удобен и по-безопасен. Производството на автомобила вече започна в завода на компанията в гр.Толиати на Волга.

Интериорът е претърпял големи промени, след които се появява напълно променен преден панел с устройство за управление на климатика и други въздухопроводи. Освен това е използвана по-голяма кутия за вещи, а на централната конзола са изведени две 12V гнезда. Плюс това, популярният руски SUV получи нов набор от прибори с бяла подсветка.

Снимка 457734

Източник: АвтоВАЗ

И най-накрая - вътре бяха монтирани други предни седалки с подобрена странична опора, а на задния диван се появиха две облегалки за глава. На тавана с нова тапицерия е поставен модернизиран плафон с блок от системата ERA-GLONASS. 

Само най-горната версия на Urban е претърпяла външни промени, които получиха фарове за мъгла, интегрирани в предната броня. Що се отнася до техническата част, SUV се сдоби с нови опори за силови двигатели, проектирани да намалят нивото на вибрации.

Ново поколение на най-популярния модел на Lada идва през 2021-а

Ново поколение на най-популярния модел на Lada идва през 2021-а

Специалисти от Франция и Румъния участват в проекта за новата Lada Granta

Самият мотор остава същият. Моделът Lada 4x4 е оборудван с 1,7-литров бензинов двигател, развиващ мощност 83 конски сили и 129 Нм въртящ момент. Двигателят е съчетан с петстепенна ръчна скоростна кутия, задвижване на четирите колела и централна блокировка на диференциала.

Най-накрая вътре са монтирани други предни седалки с подобрена странична опора, а на задния диван се появяват две облегалки за глава. На тавана с нова тапицерия е монтиран модернизиран плафон с блок от навигационната система ERA-GLONASS.

Нов модел Lada идва през 2020-а

Нов модел Lada идва през 2020-а

Продажбите на Lada Van трябва да започнат следващото лято

Само най-горната версия на модела - Urban е претърпяла външни промени, които включват фарове за мъгла, интегрирани в предната броня. Що се отнася до техническата част, SUV се сдоби с нови опори за силовия агрегат, предназначени да намалят нивото на вибрации.

Цената на актуализираната Lada 4x4 ще бъде оповестена по-късно. Настоящият всъдеход може да бъде закупен на цена от 523 900 рубли, а автомобил във версия Urban ще струва поне 586 900 рубли, пише още autonews.ru.

AвтоВАЗ пуска "зимна" Lada Vesta

AвтоВАЗ пуска "зимна" Lada Vesta

Догодина излиза и нова версия на модела - Lada Vesta AT Exclusive