До дни ще започнат продажбите на така наречената междинна актуализация на Lada Vesta. Моделът ще получи нова връзка на скоростна кутия и двигател, заради което АвтоВАЗ ще коригира конфигурацията на своя флагман.

Според информацията на "Российская Газета" Lada Vesta ще се лиши от популярната комплектация Comfort с пакета Image, но в замяна ще получи версията Comfort с пакет Winter. В новата версия ще бъдат добавени "топли опции" - нов модел отопление на волана, както и отопляемо предно стъкло, отоплени огледала и тристепенни отопляеми предни седалки.

Нов модел Lada идва през 2020-а

Нов модел Lada идва през 2020-а

Продажбите на Lada Van трябва да започнат следващото лято

Пълният списък на оборудването все още не е разкрит, но е известно, че ценовата разлика между комплекатцията Comfort + Image и Comfort + Winter ще бъде около 25 000 рубли.

Към днешна дата цената на седан Vesta започва от 606 900 рубли, комби може да бъде закупена за поне 688 900 рубли. Седанът Lada Vesta в изпълнение Comfort + Image ще струва 702 900 рубли.

Показаха обновена версия на най-евтината Lada

Показаха обновена версия на най-евтината Lada

Новата Granta е в стила X-Face на моделната гама Lada Vesta

На 26 октомври по време на регионалната конференция на дилърите на марката АвтоВАЗ Lada Vesta AT Exclusive, която ще дебютира във втората половина на 2020 година.

Тази версия на модела Vesta получава безстепенна променлива автоматична трансмисия Jatco JF015E и 1.6-литров двигател Renault H4Mk със 113 к.с. (152 Nm). Ценовата листа на Lada Vesta Exclusive 1.8 MT ще започва от 856 000 рубли.

"Lada - Нови хоризонти" е официалният слоган на руските автомобили

"Lada - Нови хоризонти" е официалният слоган на руските автомобили

Маркетинговата философия на марката започна да се променя с новата Lada Granta