За поредна година застрахователно акционерно дружество "Армеец" е сред номинираните за любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании". Всяка година класацията "Любимите марки" дава възможност на потребителите да определят кои са брандовете, които предпочитат и са спечелили доверието им. Сред тях е и ЗАД "Армеец".

През годините компанията неколкократно е отличавана за любима марка, като тази година отново се включва в надпреварата.

Първият етап на конкурса започна на 18 юни. По време на него потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки отрасъл. Втората част открои трите любими марки във всяка категория, а между 8 и 14 юли ще се проведе финалният и най-важен етап, който ще определи победителите. Всеки може да гласува за любимата си марка онлайн на адрес www.mylovemarks.eu.

"Любимите марки" е единствената онлайн потребителска класация, която дава възможност на крайните потребители да оценят любимите си марки. Тя се провежда за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват между 20 000 и 40 000 потребители. Подробности за класацията, както и как да подкрепите своята любима марка, ще откриете на www.mylovemarks.eu.