Производителят Catcher Technology, който е един от основните доставчици на Apple, потвърди част от слуховете за готвената пълна промяна на дизайна на iPhone.

Очакванията са, че от американския технологичен гигант няма да изненадат потребителите си с нещо впечатляващо през септември, когато се очаква да излезе iPhone 7.

За разлика от него обаче моделът, който е готвен за 2017 г. вероятно ще се появи с редица промени и нововъведения. Много вероятно е едно от тях да бъде възможност за безжично зареждане, изцяло извит екран, по-добра камера и стъклен корпус.

Сравнение: Колко струва iPhone 6 в България и по света?

Сравнение: Колко струва iPhone 6 в България и по света?

Изчислено в долари

Доколкото знам само един модел iPhone ще бъде с корпус от стъкло”, коментира изпълнителният директор на Catcher Technology Алън Хорнг.

Според блога Patently Apple неговият коментар означава, че американският производител може да представи специален Pro модел по случай 10-годишния юбилей на iPhone през 2017 г.

Редица познавачи на марката смятат, че предната част на смартфона, който ще излезе през идната година, може да бъде изцяло дисплей, който няма да бъде “ограничаван” от панел.

Нов iPhone идва с радикално нова визия. Ето как вероятно ще изглежда той

Нов iPhone идва с радикално нова визия. Ето как вероятно ще изглежда той

Все още не е сигурно кога устройството ще се появи на пазара