Billa отвори най-големия си магазин досега. Той е 127-ият за страната и 51-ият за София. Супермаркетът се намира в столичния мол The Mall на бул. "Цариградско шосе".

Магазинът се простира на площ от 1911 кв. м. на ниво -2 на най-новия търговски етаж в центъра, което го прави най-големия обект от веригата до момента.

От компанията посочват, че концепцията му е адаптирана към спецификите на голям търговски център и ще предложи на клиентите комфортно пазаруване и разнообразие от висококачествени стоки.

"Освен лидер по брой магазини в страната, Billa е и лидер по брой магазини в големи търговски центрове в София. Супермаркетът в The Mall e ключова инвестиция за нашата компания. Това е най-големият ни обект досега, който се отличава с модерен интериор, изключително богат асортимент и силен акцент върху свежите отдели. Силно се надявам, че супермаркетът в The Mall ще се превърне в любимото място за пазаруване на клиентите на мола и работещите в и около него", коментира Норберт Мисбрандт, управител на Billa България.

Нов супермаркет отваря на мястото на Carrefour в The Mall

Нов супермаркет отваря на мястото на Carrefour в The Mall

Новият собственик на мола е купил площта и готви ремонт за €23 милиона