Schneider Electric, лидерът в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията, пусна Galaxy Easy UPS 3S, 10 до 40kVA непрекъсваемо захранване (UPS), предлагащо стабилен поток на електрическа енергия. Новият UPS e лесен за инсталиране, употреба и поддръжка. С него непрекъснатостта на бизнес процесите никога не е била толкова лесно постижима за малкия и среден бизнес, особено когато става въпрос за прекъсвания на захранването, претоварване на напрежението, наблюдение на енергийното потребление, по-дълъг жизнен цикъл на батерията и съхранението и дори дистанционно управление при извънредни ситуации.

Galaxy Easy UPS 3S е изключителна комбинация от дизайн за оптимизация на пространството и усъвършенствани продуктови характеристики, предпазващи критичното оборудване от повреди вследствие на прекъсвания на тока, пренапрежение и пикове в напрежението. Това устройство осигурява до 96% ефективност в режим на двойно преобразуване и до 99% ефективност при енергоспестяващ ЕКО режим, издигайки индустриалните стандарти за UPS от 10 до 40kVA на ново ниво. Друга важна за клиентите функция е опцията за стартиране, която гарантира, че Galaxy Easy UPS 3S е правилно и безопасно конфигуриран за оптимална производителност, надеждност, безопасност и спокойствие.

Снимка 502157

Устройството предлага широк входен прозорец на напрежение и мощна защита от претоварване, като в същото време е компактно и заема малко място. Това го прави особено подходящо за центрове за данни, както и в леката промишленост. Инсталирането на място е бързо и безпроблемно. UPS-ът разполага с интуитивен интерфейс на дисплея за лесно конфигуриране и наблюдение, а клиентите могат да наблюдават дистанционно статуса на устройството чрез облачни и локални софтуерни пакети, налични през платформата EcoStruxure™ на Schneider Electric. Мултифункционалният и конкурентен характер на Galaxy Easy UPS 3S, включително краткото време за доставка и голямо разнообразие от приложения като такива за малки и средни центрове за данни и компютърни зали, производствени съоръжения, телекомуникационна инфраструктура, търговски сгради и здравеопазване, го прави лесно адаптивен и приложим за всеки малък и среден бизнес.

Снимка 502156

Иновативните и лесни за ползване функции на Easy UPS 3S включват:

  • работна температура до 40ºC;
  • защитно покритие на платките за работа в неблагоприятна среда;
  • лесен за смяна филтър за прах;
  • лесен сервизен достъп чрез предния магнитен панел;
  • лесно наблюдение и управление с облачни и локални софтуерни пакети през платформата EcoStruxure IT, при положение че се снабдите с опционалната карта за лесно управление на мрежата (SNMP);
  • тест Easy Loop: проверява производителността на UPS, преди да го свържете с вашата мрежа, без да е необходимост от свързан товар.