Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление "Верига бензиностанции" от 21 март 2019 година.

Преди да заеме поста на изпълнителен директор на OMV България, след като Петър Величков реши да напусне компанията, Дечебал Тудор е ръководил на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините той е работил усилено за развитието на компанията на различни управленски позиции - от мениджър "Автомивки" за региона, през изпълнителен директор и директор "Верига бензиностанции" в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър "Автомивки и продукти за автомобила" в централата на компанията в Австрия.

Оперативната работа на Дечебал Тудор с OMV България започва още когато той е мениджър "Автомивки" за региона през 2003 година.

"През годините винаги съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е пример от оперативна гледна точка в много отношения. Присъединявам се към една силна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо ниво на представяне и отлична репутация в последните 20 години на българския пазар.

След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет", сподели Тудор.