Vivacom прави промени в ръководния си екип, като в управлението влизат двама нови директори, съобщиха от компанията днес.

Това са Димитрис Лиупис, който от 1 февруари ще заема поста на главен маркетинг директор и член на Управителния съвет на компанията и Иво Златев, който от същата дата ще е главен юридически директор на Vivacom.

Снимка 276331

Източник: Vivacom

Димитрис Лиупис има повече от 25 години опит в телекомуникациите.

Работил е в големи телекомуникационни оператори в няколко държави и е заемал е ръководни позиции в областта на маркетинга и развитието на продуктите и услугите.

В България експертът работи повече от 10 години като директор Продукти и услуги, а впоследствие Главен директор Маркетинг в Глобул (сега Теленор) и директор Продукти, услуги и решения в Мтел.

Димитрис Лиупис поема поста от Александър Грънчаров.

Снимка 276332

Източник: Vivacom

Иво Златев има над 15 години професионален опит, като 11 от тях са във VIVACOM.

От 1 февруари той поема поста Главен юридически директор, след успешно кариерно развитие, стартиращо от стажантската програма на телекома, през позициите юрисконсулт, старши юрисконсулт и в последните няколко години - ръководител на направление "Корпоративно право и собственост" в дирекция "Правни въпроси, регулация и конкуренция".

Иво Златев наследява позицията от Русин Йорданов.