Мартон Патаки е новият главен мениджър на Джапан Табако Интернешънъл България (JTI България) - част от водещия световен производител на тютюневи и вейпинг продукти JTI.

Патаки има дългогодишен опит в компанията, заемайки различни управленски позиции. Кариерата му в JTI започва през 2008 г. в Унгария, като директор "Потребителски и търговски маркетинг". Между 2014 г. и 2017 г. Патаки ръководи функцията "Продажби и търговски маркетинг" за регион Централна Европа на JTI. През ноември 2017 г. е назначен за директор "Маркетинг" на JTI Чехия. От юли 2018 г. до август 2022 г. Мартон Патаки е главен мениджър на JTI Словакия.

Ива Зарева е новият мениджър "Бизнес развитие и продажби" в New Estates

Ива Зарева е новият мениджър "Бизнес развитие и продажби" в New Estates

До момента Зарева е била мениджър "Бизнес развитие и обучения" в Benefit Systems Bulgaria

"Основен приоритет за JTI България ще продължи да бъде растежът на нашите марки, базиран на устойчивия ръст на продажбите и пазарния дял, които компанията постига през последните години. Ще продължим да работим с институциите и бизнес общността за постигането на стабилност и предвидимост на регулаторната среда и за продължаване на борбата с нелегалния пазар на тютюневи продукти - област, в която България има отлични постижения през последните години.", коментира Мартон Патаки.

JTI присъства на българския пазар от 2007 г. 

Стоян Митов е новият главен изпълнителен директор на софтуерната компания Dreamix

Стоян Митов застава начело на софтуерната компания Dreamix

Той е неотделима част от компанията и нейния растеж през последните 9 години