Австрийската компания "Real4YOU Immobilien" GmbH, инвеститор в изграждащия се в столичния квартал Люлин Мега Мол подписа договор за наем на търговска площ с веригата магазини за домакинска електроника и електротехника Техномаркет. Райфайзен Имоти е консултант по отдаване на площите в изграждащия се от австрийски инвеститори мол. До момента над 55% от площите в търговския център са с договорени наемни условия с конкретни наематели, а над 30% вече са и с подписани официално договори.

Планира се магазинът да заема  площ от 1475 кв.м. Концепцията на мола, чието строителство започна в началото на септември 2009г. е да осигури модерна търговска среда в този район на столицата. Предвидените за отдаване под наем търговски площи са с чиста отдаваема площ от над 24 000 кв.м, включват над 100 магазина за мода и аксесоари, салони за красота, бижутерия, книжарница и музикален магазин, кафенета, ресторанти, както и първия в София хипермаркет на словенската верига Меркатор.

Търговският комплекс е проектиран с модерно оборудвани паркинги, разположени, както под търговката част, така и на покривните етажи, разполагащи с повече от 830 паркоместа.на площ от около 38 000 кв.м.