Новият офис на Съдърланд България в столицата е разположен в Балкан Бизнес Център, намиращ се в близост до булевард "Цариградско шосе". Сградата се захранва от 100% възобновяеми енергийни източници и е носител на сертификати за високи постижения в устойчивото и зелено строителство и енергийната ефективност.

Снимка 609157

Източник: Съдърланд България

"Искам да благодаря на всички, участвали в прехода към новия ни дом, обединяването на всичките ни екипи на едно място и изграждането на по-добра среда за служителите ни в София", заяви изпълнителният директор на Съдърланд България Димитър Гълъбов.

"Ще продължим да инвестираме в България и региона, като плановете ни за растеж включват нови клиенти и разширяване на екипите в страната. Разрастването на Съдърланд България е основен стълб в експанзията на Съдърланд Глобал в Европа", посочи още Гълъбов.

Снимка 609161

Източник: Съдърланд България

"За втора поредна година Съдърланд България е сертифицирана като Great Place to Work® - "златния стандарт" в оценката на работното място. Тази акредитация е изключително важна за нас и ангажиментът непрекъснато да надграждаме и подобряваме работната среда от днес е подкрепен и от новия ни офис в София", посочи от своя страна старши директорът Човешки ресурси Ивайло Бъчваров.

Балкан Бизнес Център е с площ от 29 000 кв. м, разпределени между 19 етажа, 13 от които офисни плюс 6 надземни паркинг нива, осигуряващи повече от 400 паркоместа.

Те се обслужват от 17 асансьора, като всеки етаж разполага с балкони и изобилие от естествена светлина и зеленина.

Сградата ще бъде свързана с директна връзка с The Mall до януари 2024 г.

Снимка 609169

Източник: Съдърланд България

Съдърланд България открива първия си многоезиков офис за обслужване на клиенти в София през 2008 г. Оттогава до днес служителите на компанията достигат 2 200, като са базирани в столицата, Бургас и Варна.

Снимка 609167

Източник: Съдърланд България

Те предлагат техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Новият офис на компанията в София, разположен на три етажа в Балкан Бизнес Център, осигурява на служителите хибриден модел на работа, в комбинация от разнообразни възможности за обучение и повишаване на квалификацията, както и множество социални придобивки.

Снимка 609158

Източник: Съдърланд България