Hell Energy разработи първата в света енергийна напитка, която е дело изцяло на AI (изкуствен интелект). Всеки елемент от новия вкус, съставките, дизайна и дори маркетинговите елементи са разработени от AI, съобщава компанията, цитирана от световните медии.

Голямото количество информация и знания, достъпни в интернет, се използват от AI. Той може да обработва и разкрива връзки със скорост, непонятна за човешкия мозък.

Освен това, изкуственият интелект борави с цялостни познания за енергийните напитки, включително техните съставки, резултати от продажбите, здравни изследвания, препоръки и обратна връзка от потребителите. Той може безпроблемно да интегрира най-новите тенденции и информация в своите анализи.

Когато от Hell Energy възлагат на изкуствения интелект да разработи нова енергийна напитка, съобразена с нуждите на компанията, той обработва огромно количество информация и формулира най-добрата според него рецепта.

AI взема предвид не само очакванията на потребителите от енергийна напитка, но също така приоритизира създаването на превъзходен и още по-харесван продукт.

IBM заменя 7800 служители с изкуствен интелект (AI)

Технологичният гигант, който заменя хиляди служители с изкуствен интелект

Компанията ще прекрати временно наемането на нови служители

След формулиране на рецептата, AI я оцени като перфектна. Тя включва обогатяване на енергийната напитка с витамини, аминокиселини и билки, като същевременно е в съответствие със законодателството в сферата на хранително-вкусовата промишленост, включително препоръките на EFSA - Европейски орган за безопасност на храните, както и придържане към стандартите за препоръчителен дневен прием (RDA).

Изкуственият интелект създава три вкусови вариации и ги дигитализира с помощта на технология на базирана в Ню Йорк компания. След като опитва и трите напитки и анализира обширни данни и статистики, AI използва предсказуема интелигентност, за да избере печелившия вкус.

Рецептата е строго поверителна и за да бъде защитена, изкуственият интелект предоставя собствени препоръки. Рецептата се съхранява на един компютър оборудван с усъвършенствани елементи за сигурност в унгарската фабрика на компанията.

Дизайнът на помещението, в което се намира машината, също е разработен от изкуствен интелект. Въпреки това, осъзнавайки важността на предпазните мерки, копие от рецептата се пази и в трезор в Швейцария.

Идват първите в света регулации на изкуствения интелект, които ще засегнат и България

Идват първите в света регулации на изкуствения интелект, които ще засегнат и България

От Европейския парламент в Страсбург пред Money.bg говори евродепутатът Петър Витанов