Eдно от водещите приложения за чат съобщения в света – Viber, представи днес новото придружаващо приложение – Viber Wink, което позволява на потребителите да изпращат снимки или видео клипове за ограничено време след като са били видени веднъж от получателя.

Приложението Viber Wink е безплатно за сваляне от магазина за приложения (app store), като позволява на потребителя да заснеме снимка или кратко видео с дължина до 10 секунди, а ако иска може да добави и кратък текст към снимката.

Българин става шеф на Viber за половин Европа

Българин става шеф на Viber за половин Европа

Запознайте се с Атанас Райков

Wink дава и възможност за настройване на таймер, така че съобщението да бъде изтрито след определено време от 1, 3, 7 или 10 секунди, след като е видяно от получателя. По това приложението много прилича на друго - Snapchat, което натрупа популярност точно с тази си функция.

Видео и снимки могат да бъдат изпращани до всеки един контакт във Viber. Съобщението, изпратено чрез Wink се появява в стандартния прозорец за разговор и може да бъде видяно от получателя, дори и да няма инсталирано допълнителното приложение – Viber Wink app. След като е видяно съобщението, то изчезва след предварително указаното време.

Запознайте се с българката, която поема бизнес развитието на Viber

Запознайте се с българката, която поема бизнес развитието на Viber

Даниела Иванова е новият ключов мениджър в компанията

От днес хората ще имат възможност да използват Wink безплатно на iPhone® и Android™. За да може да работи, Wink изисква версия 5.7 на Viber, която също е налична в магазина за приложения от днес. Viber v5.7 е с подобрени функционалности на груповите чатове, включително и възможността да видиш дали твоите приятели са прочели твоето съобщение.

Снимка 213784