Боряна Попова е новият маркетинг мениджър на две от водещите хостинг компании в България - Delta.bg и Jump.bg.

Професионалист с дългогодишен корпоративен опит и успешни лични проекти, тя влиза в полезрението на мениджърския екип през 2021 г. с участието си в състезанието Jump #Marketon, което предизвика най-добрите маркетолози, блогъри, влогъри и криейтив агенции в продължение на 9 месеца да се преборят в трудния технологичен сегмент на тема хостинг в различни категории.

Победата, която Боряна отвоюва, очертава пътя й напред и нагоре към Delta.bg и Jump.bg. "Състезанието бе истинска провокация - да надскоча себе си, като науча много повече на тема хостинг, да създам необходимите контакти, за да бъда подкрепена, както и да бъда неизчерпаем генератор на идеи, тъй като нишата е по-специфична и продуктите са практически невидими за потребителите."

Снимка 602893

Източник: Delta.bg

Боряна Попова има икономическо образование в сферата на финансите от Икономическия университет във Варна, както и редица следдимпломни квалификации за мениджмънт и маркетинг. Предишният й опит е в областта на бизнес развитието в сектора на комуналните услуги. Това, което предстои пред нея в професионален план е вълнуващо: "Щастлива съм, че се присъединявам към екипа в ключов за Delta и Jump момент - интеграцията на OpenStack в нашия клауд. Иновативната платформа ни дава възможност да предложим на своите клиенти високотехнологични услуги, които могат да се ползват и от потребители без експертиза в системната администрация. Ние първи в България внедрихме това техническо решение, а да си пионер в дадена област е не само предизвикателство, но и конкурентно предимство."

Успешната реализация на амбициозната програма на Delta.bg и Jump.bg през 2023 г. ще позиционира двете компании под светлините на прожекторите в медийното пространство, бизнес елита и технологичните среди. Пожелаваме успех на екипа и новото попълнение в него.