Тек Експъртс, водещ световен доставчик на услуги по поддръжка в областта на ИТ и разработването на софтуерни продукти, обяви присъединяването на Тодор Дачев към екипа на компанията като регионален мениджър. Той ще поеме управлението на представителствата на Тек Експъртс в София и Варна.

Стъпвайки на доказани лидерски качества и дългогодишен опит на ръководни позиции, Дачев ще допринесе за бързия растеж на компанията.

"Радвам се да се присъединя към Тек Експъртс в период на бурен растеж. Споделям ценностите на компанията, които са фокусирани върху благосъстоянието и кариерното израстване на нашите служители. Ние се грижим за развитието на всеки един от нашите експерти. За да учим и растем заедно," коментира Тодор Дачев.

Тек Експъртс oперира в 7 държави на 4 континента: Европа, Азия, Африка и Америка. На българския пазар компанията присъства повече от 10 години, като заема лидерски позиции в т.нар. deep technical support (задълбочено техническо обслужване) на най-високо ниво. В офиса на Тек Експъртс в София има над 900 експерта, като екипът продължава да расте, а през декември 2022 г. предстои откриване на представителството на компанията и във Варна.