Covid-19 промени света и постави световната икономика през сериозни предизвикателства и пред много неизвестни. Сега, повече от всякога, светът е поставен в ситуация, в която трябва да действа гъвкаво, бързо и с нови способи, а всяка държава и сектор търси спешни отговори. В контекста на това бурно време Bloomberg TV Bulgaria ще проведе петата си годишна конференция, но в нов, още по-достъпен формат.

През октомври и ноември студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще стане домакин на четири онлайн дискусии на Годишната конференция на бизнес телевизията, които ще вървят по стъпките на The Next Big Thing. Дискусиите ще бъдат излучени на живо и ще са с водещи анализатори, експерти и финансисти от цял свят. Те ще са достъпни за всеки, който желае да ги проследи.

Първото онлайн студио ще се проведе на 15 октомври, а следващите ще бъдат на 22, 29 октомври и 5 ноември. По време на дикусиите ще се търси отговор на въпросите кои са ключовите икономически събития, които променят света и България, как пандемията въздейства върху развитието на биотехнологичната индустрия и кои са последните космически иновации.

Водещи на четирите дискусии ще бъдат най-утвърдените и разпознаваеми лица на Bloomberg TV Bulgaria, а самите студиа ще се излъчват на живо в ефира на телевизията, на сайтовете bloombergtv.bg, investor.bg, bgonair.bg, dnes.bg, както и в социалните мрежи.

Тази година е особено специална за Bloomberg TV Bulgaria, защото се навършват 5 години от старта на излъчване в българския ефир. По този повод екипът на единствената бизнес телевизия у нас е подготвил и вдъхновяваща кампания, с която ще даде поле за изява на добрите идеи и бизнес практики в България.

За да повече информация за темите и участниците в годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, е възможно да се направи безплатна регистация на https://tnbt.bloombergtv.bg/.

Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance,основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco и А1. Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, "Мениджър".