***
Министърът на транспорта Петър Мутафчиев и държавният секретар на Франция по въпросите на транспорта Доминик Бюсро ще обсъдят приоритетите на френското председателство на ЕС в областта на транспорта. Срещата между двамата ще се състои в от 15.00 часа в Министерството на транспорта.


***
"Адрес недвижими имоти" организират пресконференция на тема "Пазарът на недвижими имоти през първото полугодие на 2008 г.". Брифингът е от 10 часа в  БТА.


***
Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов ще открие обновената приемна на министерството. В приемната на МЗХ експерти от девет дирекции ежедневно ще обслужват граждани, като предоставят административни услуги и дават консултации по актуални въпроси от областта на аграрното развитие, поземлените отношения, развитие на селските райони, маркетинг и регулаторни режими, безопасност и контрол на храните. Откриването  е от 11.00 часа в министерството.


***
От 10 ч. във Варна  ще се проведе пресконференция на Асоциацията за подпомагане на икономическото развитие и европейската интеграция. На срещата ще бъде представен проекта "Укрепване структурата и функционирането на нестопанските организации", който се осъществява по ОП "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

***
Община Несебър ще отбележи Празникът на хляба.