ЧЕЗ България избра „Полипост - Поща и логистика" ЕАД за изпълнител в обявения в началото на месец юни публичен конкурс за отпечатване и за разпространение на съобщения за сметките за електроенергия в непрозрачни пликове, съобщиха от електроразпределителното дружество.

С цел максимална публичност, покана за участие до всички потенциални кандидати в конкурса беше публикувана на интернет страницата на ЧЕЗ България и беше изпратена до няколко големи компании.

В публично обявения конкурс ЧЕЗ България получи оферти от общо 6  фирми.

Съгласно указанията и условията на документацията и поканите за участие, оферти в предварително определения срок 12.00 ч. на 18.06.2007 г. представиха "Дайрект сървисиз" ООД, гр. София, "Полипост - поща и логистика" ЕАД, гр. Костинброд, "Блу експрес мейл" ООД, гр. София, "Български пощи" ЕАД, гр. София, "Мениджмънт бизнес машини" ООД, гр. София и "Тип топ куриер" АД, гр. София.

Решаващи за избора на „Полипост - Поща и логистика" ЕАД бяха показаните в офертата и по време на договарянето опит и капацитет за извършване на подобна дейност, доказателства за качество на услугата, както и най-ниско ценово предложение.

ЧЕЗ ще подпише договора с „Полипост - Поща и логистика" ЕАД за срок от 1 година.

Както money.bg вече съобщи, компанията ще започне  изпращането на фактурите на всички стопански потребители от територията на Западна България, а за домакинствата - най-напред в столицата и от следващата година за останалата част на Западна България.