През периода от 16-и септември до 4-и декември ще бъде прекъснато движението на влаковете в участъка между гарите Смядово и Комунари. Причините за прекъсването на влаковото движение са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания „Железопътна инфраструктура" ще извършва в посочения участък.

До приключване на ремонтните дейности един пътнически влак от Горна Оряховица за Комунари и един пътнически влак от Варна за Комунари ще се движат само до гара Смядово. Други два пътнически влака, които пътуват по маршрут от Комунари за Варна, ще се движат само от Смядово до Варна.

За осигуряване на транспортно обслужване за клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще бъдат осигурени автобуси, които да превозват пътниците от и за тези влакове в участъка между гарите Смядово и Комунари.

Информация за промените в разписанията на влаковете, както и за разписанията на автобусите, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на „Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата „Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.